loading ...

12d. 18o. 45m. 36s.

"ArtKo Web-Development"

Ndërtim dhe mirëmbajtje
faqe interneti

Së shpejti me website të re

Regjistrohu

Regjistrohu për të marrë informacion

Lutemi, shkruani adresën tuaj email më poshtë për të qendruar në kontakt:

Arqile Kosta

Krijoj vetëm website të bukura dhe funksionale

"Nuk ishte shpata, një hekur i dheut, por dora e fuqishme e Skënderbeut" shkruante Marin Barleti. Njeriu mbetet i pazëvendësueshëm, përballë teknologjisë. Ne jemi njerëz me përvojë në përdorimin e të gjitha burimeve tona për të arritur rezultatet më të mira dhe cilësinë e lartë

E gjitha fillon me pasionin e rinisë, për eksplorimin e përvojave të reja në mësim, teatër, pikturë, elektronikë dhe sport. Në universitet mësova filozofi, etikë, estetikë e sociologji. Kjo më forcoi interesin për njerzit, punën, artin dhe shoqërinë. Gjatë 30 vjetëve të punës me rininë dhe si mësimdhënës, aplikova në jetën praktike e në krijimtari, aftësitë dhe dijet e fituara. Shkrova manuale, katalogë, monografi dhe ndertova faqe interneti, duke kërkuar rrugë, metoda dhe teknologji të reja. Jam i apasionuar ndaj mësimdhënies, krijimtarisë dhe web-dizajnit dhe nuk ka kthim mbrapa.

Jam freelancë, i fokusuar në ndërtimin e rimodelimin e faqeve të internetit për prezantim biznesi, shitje online, blog dhe portofolio individuale. CMS: Joomla, Wordpress, Drupal, Magento, OpenChart - html5, css3, ajax, jQuery, flash. 8 vjet eksperiecë e bashkëpunim me klientë të ndryshëm: kompani dhe individë shqiptarë e të huaj.

Përvoja 30 vjeçare si pedagog i sociologjisë, etikës profesionale dhe si trainues, më jep avantazh të kuptoj mirë nevojat e marketingut të bizneseve, organizatave dhe individëve. Ju mirëpres të më kontaktoni.

Kontakt

 • Email:

  arqile.kosta@gmail.com

 • Adresa:

  Rruga "Hoxha Tahsim". MegaSound Vini.
  Tiranë, Albania

 • Telefon:

  +355 69 292 8876

Na shkruani